- 500g bandspagetti (breda)
- 800-900g kassler
- 1 Purjolök (strimlad)
- 2-4 Vitlöksklyftor
- 2 Paprikor (valfri färg)
- 3tsk Dragon
- 4msk tomatpuré
- 6dl grädde
- Salt, peppar (efter smak)
Till att hälla ovanpå:
- 1dl Grädde
- 1dl Mjölk
- Riven ost
- Koka Spagetting och häll i en smord form.
- Fräs kasslerbitarna i smör och tillsätt purjolöken,paprikan och vitlöken. Låt detta puttra till purjon är mjuk.
- Lägg i dragon, tomatpuré och grädden och låt puttra i ca 5 minuter.
- Smaka av med salt och peppar.
- Häll röran över spagetting och sedan grädden, mjölken och osten.
- Gratinera i ugnen i 225grader i cirka 20 minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar