lördag 22 oktober 2011

I was strucked by your light, I fell in love

T första kvällen jag såg honom..

Dags att gå tillbaka i tiden en sväng, det kommer vara många turer tillbaka i denna blogg, orsaken är att jag inte har kunnat skriva innan, eller kunnat och kunnat, jag har inte haft något ställe att skriva allt på och ärligt talat har jag inte haft tid. Eftersom jag nu har skapat denna bloggen så ska jag dela med mig av mina minnen av hur allt började, i alla fall min version av det, om ni skulle fråga T finns det en risk att det skulle bli lite annorlunda men detta är hur jag minns det, mina minnen, mina ord.

Allt började den 29:e Juli 2011, jag och T's bror hade träffats tidigare under veckan på stranden och bestämde att vi skulle festa tillsammans på Fredagen. Jag hade inte träffat hans bror speciellt många gånger och det var bara en slump att jag träffade honom alls veckan innan då jag och mitt ex blev bjudna på en fest hemma hos ytterligare en bror till T. På den festen var nästan alla hans bröder där, jag visste inte då att det fanns ytterligare två varav en skulle visa sig vara en som får mitt hjärta att bulta så hårt att jag ibland tror att det ska hoppa ut ur bröstet och landa på marken. Nåjå, nog om hur jag träffade T's bröder för det är inte det denna bloggen kommer handla om, det kan kanske komma tillfälle att berätta det en annan gång.

Jag första kvällen

Tillbaka till själva mötet. Jag var ganska stressad om jag minns rätt, jag och brodern skulle till min vän S och P (brodern) var sen (tyckte jag) det hade blivit ett missförstånd i telefonen när jag pratade med en annan bror så jag trodde att P behövde fram till 20.30/21 att bli färdig och han trodde att jag behövde så mycket tid, jag skulle egentligen ha varit på festen vid 19.30. Efter ett tag fick jag veta att P var utanför och att han hade skaffat en chaufför som visade sig vara hans bror, jag satt mig i bilen och hälsade på P och sen hans bror, min första tanke var att han hade en riktigt snygg bror men det sa jag så klart inte!


 Mina partners in crime

Vi kom till festen, damerna var på G och hade hunnit börja dricka och jag satte igång med snapsen. Jag minns att nästan alla var ute på balkongen utom T som satt i soffan inne i rummet och S drog igång "Dagny", jag kommenterade något om att hon borde byta musik så att hon inte skulle skrämma iväg gästerna eller något liknande (nackdelen med att inte skriva direkt utan gå tillbaka bland alla minnen/tankar/intryck). T var väldigt tyst, jag funderade på om han var blyg eller om han bara inte gillade sällskapet och bestämde sig för att inte socialisera med oss andra.

Många gånger under kvällen så smygtittade jag lite på honom, kunde inte låta bli för han var så fin. Eftersom jag konstaterat det så slösade jag inte så mycket energi på T, jag tänkte att det skulle vara slöseri på tid. Visst jag var i ett förhållande då men de som känner mig vet hur det var som och jag tänker inte sitta och försvara mig här eller ens kommentera något om den biten, det är historia nu och inget jag vill gräva i. Iaf, kvällen löpte på bra, jag blev lite berusad och sen kom jag på att det behövdes cigaretter, mitt i allt satt jag i bilen med T och åkte till Statoil. Ärligt talat kommer jag inte ihåg allt vi pratade om, jag var lite lätt nervös som jag brukar bli om jag hamnar ensam med en kille som jag tycker är väldigt attraktiv och måste konversera med honom. Det enda jag tänkte på var att jag ville titta på honom för att han var så fin, men att jag inte skulle göra det för att verka vara en mupp och att jag skulle bete mig och inte göra bort mig.

Vi åkte ner på stan (efter att jag fått besöka buskarna - inte en av mina bättre stunder) och besökte Skeppet en sväng och sen Bittens där jag drack ytterligare en snaps! Någonstans på vägen som var det någon som kom på att vi skulle bada (folk skyller på mig men jag tror jag är oskyldig) också bräker T (en tjej) ur sig att vi ska köra nakenbad och alla tyckte att det var en bra idé. Jag och T skulle gå hem till mig för att hämta handdukar och under promenaden passade jag på att fråga om hon var intresserad av T, hon sa att han ser bra ut men det var ingen kille för henne utan hon tyckte att hans bror från stranden var mer en kille för henne, mitt svar var: "Åh, vad jag är glad att du säger det för han är en riktig A-kille men han är för snygg för mig så jag har ingen chans ändå."

Sen mötte vi upp killarna och vi drog iväg till Svartvik för att bada, killarna slängde helt ogenerat av sig kläderna och jag och T väntade in i det längsta innan vi gick ner i vattnet. Jag kommer ihåg att jag funderade på hur i helskota jag skulle få med mig en handduk ner i vattnet utan att de skulle märka det.och när vi väl gick ner mot vattnet så krävde vi att de skulle stå och titta ut över horisonten. Jag tror aldrig jag har doppat mig så fort i hela mitt liv och jag tvingade mig själv att simma lite, det var banne mig inte varmt och jag är glad att jag var full. På vägen upp från vattnet så gick jag bakom P så att ingen skulle se mig och jag har nog aldrig fått på mig kläderna så snabbt i hela mitt liv vilket resulterade i sand både här och där. Däremot var jag en duktig flicka och tittade minsann inte på killarna när de tog på sig, vem försöker jag lura, jag såg ingenting för jag var för fokuserad på att klä på mig, annars hade jag minsann tittat :P

Sen var kvällen slut och jag gick hem med många funderingar i mitt huvud, den långa, mörkhåriga och snygga pojken fanns där någonstans och startade någonting inom mig...

T, jag vet att din version skulle låta annorlunda eftersom du var nykter, men du får helt enkelt skriva ner den själv så kan jag publicera den också ;)

Ps.Detta är en väldigt komprimerad version som ni kanske förstår, ingen skulle orka läsa om jag skrev allt...Ds.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar