fredag 21 februari 2014

Nytt år.


Jag tycker det var nyss jag bloggade, men det var det uppenbarligen inte, jösses, jag lever verkligen i min bubbla och missar att inte bara dagar går utan månader. Nu när vi är inne på ett nytt år så blir det nya mål och saker som ska tas tag i på allvar.

Den 25e ska vi iväg till en specialist så jag får kolla upp om min pcos är tillbaka eller inte, kan vara skönt att få det svart på vitt så man vet om jag behöver hjälp eller inte med framtida familjeplaner, mer kommer om detta i framtiden.

Utöver det är det en tripp inplanerad med jobbet ner till Stockholm, inget specifikt datum är ännu satt, men det kommer ske i början av Mars som det ser ut som nu. Vi ska ner dit och besöka en verksamhet där de både har gruppbostad och dagligverksamhet för barn/ungdomar med samma diagnoser som jag arbetar med, det ska bli riktigt spännande att få se hur de arbetar som.

Jag och Melle har börjat bygga med pärlplattor så nu har vi en liten samling med en massa olika pärlor och plattor, planen är att vi ska försöka få tid att bygga färdigt och stryka på dem så att han kan ge bort, problemet är bara att tiden springer iväg så fort de få dagar han är hos oss och oftast när han är lite längre så åker vi upp till min familj.

Nästa projekt med Melle är att handla hem play doh, detta kom jag på efter att jag sett på en matsida en mamma som hade stekt korv och använt sådana formar till att forma korven, hur fiffigt är inte det? Jag och Melle har tidigare gjort "bläckfiskar" = man trär spagetti genom korv och kokar, ganska roligt men det tar lite tid att trä genom spagettin. Gossen tyckte iallafall att det var riktigt roligt att göra det så han kommer nog gilla att göra roliga figurer av korven också.



Nu är det inte många dagar kvar innan vi åker (27/3) upp till min familj igen, E4an och Melle ska ha kalas tillsammans igen (förra gången blev de 3år) vet inte vem av dem som längtar mest, det är så roligt att se hur de har hittat varandra. När Melvin är här brukar vi ringa upp till min syster så att han får en chans att prata med "moster" och E4an, det är roligt att sitta och lyssna när de kvittrar till varandra. Måste se till att fota lite nya kort nu när vi åker upp så att jag kan framkalla lite mer också måste jag komma ihåg att ta med kopiorna på de som redan är framkallade till min syster.

Men men, nu ska denna fröken ta och hämta sig något att dricka och njuta av lugnet som infinner sig när man är ledig en heeeel helg! Trevlig helg på er där ute <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar