torsdag 9 juli 2015

Biopsin & RUL


 Min nya passion - Nashipäron

Än i dagsläge har jag inte fått svar på biopsin av polypen, det har gått 8v och jag vet varken in eller ut, är den godartad eller inte, läkarna har heller inte gjort något mer VUL för att kolla om den har vuxit, det enda jag vet är att den är aktiv, jag blöder dagligen, vissa dagar mer, andra mindre. När jag lyfter tungt så är jag garanterad att det kommer rinna färskt blod ur mig, samma när jag behöver gå på toaletten för att göra nummer två, då är toalettstolen full av blod och det kommer både levrat och färskt. Min mage har pajjat totalt under graviditeten, jag kan inte äta järntabletter, testade i 3 dagar och var stenhård i magen i 9v! Fick sedan ett släng av magsjuka i tre dygn då jag inte fick behålla något, tog en järntablett och sen dess (några veckor tillbaka) så är jag stenhård igen!

Den 29/7 var vi iväg på RUL, vi såg en frisk bebis som sprattlade omkring i magen, vi fick även veta vad det är för något som gömmer sig där inne, men det tänker jag inte dela med mig av till Er, det får ni se den dagen Pyret tittar ut (om jag nu inte får ett ryck och inte kan hålla mig). ;) BF hamnade där jag vetat hela tiden att det skulle vara d.v.s. den 25 Nov, jag vet när jag blev gravid och läkarna har försökt säga att det inte är så men jag hade rätt och RUL bekräftade det (specialisten försökte få det till att jag skulle föda i Dec). Vi fick två bilder från RUL, de var inte speciellt bra för Pyret vägrade ligga still och snurrade mest runt, tyvärr försvann de bilderna lite tragiskt, here we go!

Vi hade en kompis till makens son på besök som sov över, på min lediga dag så var vi ute hela dagen och barnen umgicks med grannens barn, vi bestämde oss för att äkta lunch tillsammans, barnen fick välja och valde då Donken! Vi åkte iväg och hämtade mat och när jag lämnade bilen tog jag med mig Ul-bilderna, besiktnings pappret från RUL och en remiss jag fick till att träffa en läkare, dessa la jag på bordet ute när vi skulle äta hos grannen (inte i väskan eftersom jag visade henne bilderna). Vi åt iaf maten och sedan plockades skräpet ihop och kastades i containern i området och vi satt kvar där i några timmar! Vi gick sedan hem när det var dags för middag och efter middagen kom jag på att jag skulle fota bilderna och skicka till min mamma, men jag hittade inte bilderna någonstans! Jag vände ut och in på lägenheten och väskan, ringde sedan grannen och frågade om de var kvar hos henne men de var de inte. Det var bara att konstatera att de åkt iväg med matresterna i containern. Gissa om jag var deppig den dagen, kände mig som en usel blivande mamma som kastade bort bilderna på miraklet.


1 kommentar:

  1. Hoppas du snart får svar på din biopsi.

    Tack så mycket. Frå säga grattis till ert pyre i magen

    SvaraRadera