måndag 20 juli 2015

Ny vecka, Nya tag!




 Idag känner jag mig lite trött och skulle kunna tänka mig att ligga i sängen i några timmar extra, i magen har det varit en sådan aktivitet igår på kvällen mot natten att jag blev tossig. Tänk att här har jag gått och längtat efter att känna regelbundet och verkligen veta att det är bebisen som sparkar och inte ett gasmoln eller bara tarmarna som rör sig, nu när jag har fått känna hur det är hade jag kunnat tänka mig att vänta ett tag till (man blir då aldrig nöjd). Maken bara skrattar åt mig när jag ligger och pratar med magen och säger till den att det där är absolut inte OK att köra sådana där sparkar eller vad det nu är. Han har tur på sitt sätt, han kan lägga huvudet / handen mot och få lite puffar på sig men det kommer aldrig göra ont för honom (om han nu inte sätter ögat mot magen och får en kick rätt i iris) och han kan gå iväg när han vill, själv får jag känna både från insidan och utsidan oavsett vad jag vill eller ej.


Denna bilden hittade jag igår när jag surfade runt och tittade på min mage där jag låg och konstaterade att jag den är inte speciellt diskret något mer. Vem vet var detta kommer sluta! På tal om magen så har jag äntligen kommit mig för att ringa barnmorskan, måste be om ett moderskapsintyg, det var nog ett sådant jag fick på RUL som åkte i soporna med matresterna så nu måste jag be om ett nytt så att jag får det inskickat till FK. Det är lika bra att få det gjort så fort som möjligt för de är inte direkt de snabbaste hönorna i hönshuset och om jag mot all förmodan kommer behöva graviditetspenning så måste alla papper in så att det inte blir för sent för att ansöka. Vi får se vad barnmorskan säger när hon ringer, hon behöver bara gå in i min journal och se vilket bf de satt på RUL.

Men men, det börjar bli dags att fundera på refrängen, behöver börja göra mig redo till att promenera mot mitt jobb, det är tur att jag bara jobbat till 16 idag så att jag får en perfekt uppstart på veckan, det är inte alltid bra att gå in för hårt ;)

Trevlig Måndag på Er där ute.

2 kommentarer:

  1. Haha känner igen det där. Vänta tills hen vänder sig och hen träffar revbenen, det är inte så skönt haha. Hugo hade alltid tendens och göra det när jag satt eller skulle sova! =) Förstår du längtar! Tiden går så fasligt fort, 5mån idag, han föddes ju nyss

    SvaraRadera
  2. Man går och väntar på dom där små sparkarna men nu kan jag säga att vad längta man så för?! Haha, man är inte nöjd ngn gång. Nu gör det mest ont och är obehagligt och lång sträcka kvar...
    Låter klokt att ta tag i FK för det gäller att ligga på så det händer lite.
    Jag håller på med min graviditetspenning nu och hoppas det går snabbt och enkelt.
    Ha en fin dag!

    SvaraRadera