lördag 11 februari 2012

Lördag!

A och Storebror

Nu är det helg igen och det känns bra, det är alltid mysigt när storebror kommer till stan, jag är verkligen glad att han bestämt sig för att komma upp mer regelbundet. Igår var vi hemma hos A och hade fredagsmys med tacos och gofika, innan det var vi iväg till Sundsvall och badade på Himlabadet *mysigt*. Kvällen avslutades i en slocknad hög på soffan under ett täcke.

Idag får vi se vad dagen har att erbjuda, eventuellt blir det till att åka och hämta en säng (om hon som skulle sälja den bestämmer sig för att svara iom att det var sagt att den skulle hämtas idag) också blir det till att titta på ett köksbord *spännande*. Sen vad resten av dagen/kvällen har att erbjuda får vi helt enkelt se....

Nu ska jag palla mig till köket och baka en kaka i brist på annat, jag hoppas att ni där ute får en fin Lördag. Ta hand om varandra och passa på att njut av ledigheten (om ni nu inte jobbar helg).

1 kommentar:

  1. Skällde till och med på Casper att han rört dammsugaren igen.. sist hade han dummsugit fiskar så det var helt stopp... haha..

    SvaraRadera