onsdag 9 april 2014

Hai! :)



Det har inte blivit mycket bloggande den senaste tiden, jag har spenderat all kraft och energi på jobbet och när jag sedan kommit hem så har jag känt mig som en urvriden trasa, jag har ärligt talat inte ens rört en dator sen i Fredags då jag kollade mailen.

Jag fortsätter med min blutsaft tillsammans med en b12 och nu en multivitamin på morgonen, när blutsaften tar slut så ska jag prova den andra som en vän till mig tipsade om (se tidigare inlägg). Än så länge märker jag inga större resultat, en tupplur på ca 2h efter jobbet är obligatoriskt för att jag ska komma genom kvällen och sen sover jag större delen av natten.


Är du känslig? Läs inte!
På tal om någonting annat, eftersom läkaren sa att jag skulle åka in till dem och lämna blodprov när jag får mens så dyker inte min mens upp! Visst, jag har haft "små-spottings" sen i Söndags, men det definieras inte som mens, inget klarrött blod utan mer åt det ljusrosa / bruna hållet och jag behöver inte ha något skydd på mig för det märks bara om man duttar med ett papper, alltså inte när man kissar ( det kommer inte ut av sig själv ). Nåjå, kanske är det så att mensen inte vill komma när den skulle ha kommit eftersom läkaren sa att min ägglossning var på G sist och då skulle jag ju enligt min menscykel redan ha haft ägglossning, antar att mensen då också kommer "senare" och anpassar sig efter det läkaren sa. Kroppen fungerar allt knepigt ibland. Vi får väl se hur det går, den kommer när den kommer, blir bara lite stressad eftersom jag måste maila specialisten när den kommer och sedan bara har 3 dagar på mig att få proverna gjorda, tänk om den dyker upp på fredag under dagen?!?! Då missar jag ju dessa tre dagar eftersom jag jobbar till de stänger och jag har ingen remiss så jag kan inte gå till vårdcentralen + att jag inte ens vet vad det är för blodprov som ska tas så jag kan inte förmedla det heller. *snurrig i huvudet*

Slut på "läskigheter".

Snart är det dags att börja röra sig mot jobbet, jag känner mig riktigt omotiverad, det känns som att jag redan har avverkat en vecka och lite till, nästan så att jag börjar ångra att jag sagt att jag kommer jobba under påsken då jag enligt schema är ledig och redan har full lön. Utöver dessa dagar har jag gått med på att ändra om mitt schema mot slutet av månaden / början av nästa när tre stycken kollegor åker utomlands. Det är bara att bita ihop, innan man hinner med så är det sommar och då ska jag försöka att skära ner lite på arbetet och "bara" hålla mig till min heltid (hur många gånger har jag sagt det?)

Mitt fynd på Erikshjälpen 26(?)kr för 4st.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar