fredag 11 april 2014

Fredag och humöret är inte på topp!

Jag har gått med en fruktansvärd irritation i kroppen sen igår em, den vill inte försvinna, hittat ständigt nya saker som eldar upp mig. Jag AVSKYR denna trötthet jag har i kroppen som gör att jag inte ORKAR pyssla och dona i hemmet som jag brukar, det ser FÖRJÄVLIGT ut överallt. Dammet samlas på golvet, bänkarna i köket ser grisiga ut, det behöver renbäddas, badrummet luktar illa (som alltid när M är på besök för han torkar aldrig innan han lämnar toaletten så det börjar direkt lukta urin), nere i hallen samlas påsarna som ska till soporna/återvinningen på parkeringen, tvättstället ser grisigt ut, är det bara kvinnor som rengör tvättställen?!?!?!?!??!?!?!!?

 Som pricken över i:et har M roat sig med att klämma ut en hel tub med dyrare ansiktskräm i tvättstället nu på morgonen, när jag kom in i badrummet stod han lägligt nog och drack vatten: "Jag dricker bara vatten Anna" men jag kände lukten och mycket riktigt, först hittar jag en kork och undangömt en tub som var både kladdig och blöt. Påskägget som jag sagt flera gånger att det inte är någon leksak har han ytterligare en gång klättrat ner och hämtat och det börjar bli lite lätt buckligt, hans förkläde till köket har han gjort som med alla andra saker, kastat i en hög på golvet och sist men inte minst har han satt en jävla kula i min sko!

GRRRRRR! Jag har inte den minsta lust att återvända hit idag efter jobbet, jag behöver semester (tänk vad skönt med ett eget litet krypin där man slipper allt och alla) för jag kommer bara bli ännu mer irriterad och tillslut förbannad för att kroppen min inte orkar lösa lite av sakerna som stör mig. Eller så får jag göra som jag gjort hela veckan, kommer hem, går på toaletten, sätter nåt i munnen och stänger in mig i sovrummet och sen stanna där hela helgen, annars finns det risk för att hårda ord kommer flyga för jag har upp till halsen av mindre bra känslor just nu.

Jag ger upp! Nu ska jag gå på personalmöte och jobba för jobbet är det enda stället jag inte just nu vill kräkas på.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar