lördag 7 juni 2014

Shopping av barnkläder



Som många vet har min "bror" R blivit pappa förra veckan till en liten gosse som heter Anton, pojken är fruktansvärt söt och jag ser verkligen fram emot att få träffa underverket och hans fina föräldrar. Jag och hjärtat gick och inhandlade lite presenter till gossen idag, jösses, det är livsfarligt att handla barnkläder, jag skulle kunna gå därifrån med hur mycket som helst. Här i inlägget kommer bilder på lite av det vi inhandlade, hittade inte bodyn vi köpte och jag orkade inte leta upp en bild på strumporna, men de matchar de övre byxorna och bodyn perfekt.

Imorgon hoppar jag på lastbilen med T och åker med till Dalarna så att jag kan överlämna presenten till R, planen är att åka ner lite tidigare än vad vi brukar så att jag hinner spendera lite tid med honom innan det är dags att åka till Ica så att T får lasta ur och lasta på alla saker som ska med upp till Umeå.

När vi hade hittat alla kläder till den lilla gossen så inhandlade vi även en present till svågerns dotter som idag blev 8år gammal (tiden går fort), hon blev jätte glad för sina kläder och tog på sig dem direkt! :) Shortsen är dock i samma färg som linnet men det hittade jag inte på deras sida när jag var och letade efter bilder.


Nu plingade klockan så det är dags för mig att gå och skölja ur håret, ha det :)

2 kommentarer:

  1. Men så söta kläder! Älska byxorna! Jag är verkligen sån som gillar bebiskläder som är bebis! Helt underbara! Smög in på Lindex babyavdelning förra veckan, livsfarligt!

    Sv: 11 år sedan jag tog studenten men inget jag vill minnas... Inte den roligaste tiden i livet tyvärr...
    Ha en fin fin söndag!

    SvaraRadera
  2. Det finns galet mycket babykläder man vill ha :)

    Tack för du röstade, rösta gärna igen, man kan rösta en gång per dag :)

    SvaraRadera